Menu
Daily

Familie – Bedafse Bergen

De Bedafse Bergen gelegen in de gemeente Uden is echt een toplocatie om te fotograferen. Tussen het bosgebied ligt een enorme stuifzandrug uitlopend in een heideveld. Ik zelf hou ontzettend van de natuur. En kinderen vinden het een geweldige plek om er te spelen. Daarom dus de perfecte locatie voor een familieshoot. Tussen het maken van de foto’s kunnen de kinderen even lekker rennen en dollen in het zand.

 

familie-shoot-zussen

Deze keer mocht ik de zussen Suzanne en Linda met hun liefdes en kinderen op de foto zetten. Wat hebben we een lol gehad tijdens de shoot. Maar dat hoef ik er eigenlijk niet bij te zeggen want dat kun je wel zien op de foto’s. Kijk maar een hoe stralend ze op staan.

Een paar weken na het maken van de shoot kreeg hun moeder een cadeau wat ze al heel lang wilde hebben. Namelijk een foto van haar mooie liefdevol dochters met hun partners en kinderen. Blij verrast dat ze was.

 

familie-shoot-bedaf2

 

Willen jullie ook een familie shoot boeken. Laat het me weten! Dan zoeken we een mooie locatie uit.

 

Liefs Marielle

No Comments

    Leave a Reply