Menu
Daily

Ga ik het doen?

Ga ik het doen?! 

Al een hele tijd heb ik weer zin om een blog te beginnen. In mijn inleidende stukjes van mijn blog kun je al lezen waarover ik wil schrijven. Maar toch was er iets wat me tegenhield om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Want tja dat stemmetje in mijn hoofd ‘waarom wil je dit eigenlijk? En wie gaat dit nou daadwerkelijk lezen? En waarom zou je iets gaan plaatsen op het internet? Wat dus ook echt iedereen kan lezen. En terwijl ik dit typ bedenk ik me ook kan het niet in een vorm van een soort dagboek van mezelf? Of juist op Instagram. Want daar is het bereik (als ik dus andere wil bereiken) vele mate hoger. Hmmm goede vragen om stil bij te staan en om eens goed over na te denken ... Hersenspinsels waar ik dus nog niet helemaal over uit ben. 

Liefs Marielle    

No Comments

    Leave a Reply