Madiva Creations

A little bit of everything

Over mij

‘a little bit of everything’

 

Welkom op mijn website! Achter ‘Madiva-Creations’ zit ik …  mijn vader en moeder gaven mij in Nijmegen bij mijn geboorte de naam Mariëlle.  … samen met mijn ouders en oudere broer groeide ik op in een knus dorpje aan de Maas in Gelderland en nu woon ik (in het mooie Brabant) in een geweldig huis samen met mijn liefste lief, 2 liefste kleine mannetjes en onze liefste hond Puno.

Tijdens mijn afstuderen had ik het geluk dat ik gelijk een baan vond op een voortgezet onderwijs school. Ik haalde mijn diploma Beeldende Kunst en Vormgeving, kreeg een vast contract en zo kon ik full-time aan de slag als docent tekenen op een fijne school in Brabant. Ook nog eens dichtbij waar ik toen woonde. Daar heb ik 13 jaar als docent beeldende vakken met veel plezier gewerkt. In mei 2016 besloot ik naar veel wikken en wegen een pauze in te lassen. Ik wilde er  zijn voor onze kindjes en het was tijd om mezelf wat meer ruimte te geven. Nu werk ik alweer een paar maanden als beeldende vorming docent op een school in Oss.

Naast mijn baan als docent beeldende vakken was en ben ik altijd bezig met het creëren van mooie dingen. Mijn hart ligt bij fotograferen en tekenen. Ik weet nog goed hoe trots ik was toen ik mijn eerste camera kocht. Toen ik oud genoeg was voor een bijbaantje kocht ik al snel van mijn verdiende geld mijn eerste spiegelreflexcamera. Fotografie cursussen volgde en uiteindelijk behaalde ik mijn diploma voor Vakfotograaf op de fotovakschool.

Nu … een aantal jaren verder, ondertussen trotse jongensmama geworden fotografeer ik nog steeds elke dag. Hoe makkelijk is het tegenwoordig met een iPhone die je de hele dag binnen handbereik hebt. En elke dag twee cuties in huis … waarvan de oudste regelmatig zegt … ‘nee mama, geen foto maken! WIL NIET!’ …

Er is zoveel moois op onze wereldbol wat ik graag vast wil leggen … en hoe leuk is het om juist al dat moois met jullie te delen.

Tekenen is iets wat ik ook van jongs af aan doe. Niet zo raar natuurlijk waarom ik dus docent tekenen ben geworden. Als ik de leerlingen zie werken jeuken mijn handen om thuis zelf aan de slag te gaan.  Heerlijk vind ik het om zelf te tekenen en te experimenteren met verschillende materialen. Favoriete materialen waar ik graag mee werk zijn micron fineliners, oostindisch inkt, aquarel, acrylverf, pastelkrijt, en kleurpotloden. De laatste maanden zit ik steeds vaker al tekenend in onze keuken op mijn favoriete plekje voor het raam aan onze keukentafel.

Op Pinterest kwam ik de quote ‘a little bit of everything’ waar ik me wel in kan vinden tegen. Ik zie zoveel moois om me heen en er zijn zoveel dingen waar ik van hou … die me vrolijk maken .. die me ontroeren … die mijn hartje sneller laten kloppen … die me kriebels geven door mijn hele lichaam … die een glimlach toveren op mijn gezicht … die me inspireren … die me gelukkig laten voelen …

Op mijn website en blog wil ik jullie graag mijn foto’s en tekeningen laten zien. Al het moois laten zien waar ik van hou!

Enjoy!
Liefs Marielle

David Gray

Co-manager associated

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Austin Evon

Co-manager associated

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Skills

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Photoshop
95%
Illustrator
65%
3D MAX
75%
Google ScketchUp
90%

Service

Nulla scelerisque, enim id elementum suscipit, magna odio fermentum arcu, nec dictum nibh nibh et magna. Vestibulum id ultricies purus, eget ullamcorper risus. Sed blandit, dolor id aliquam vestibulum, nibh elit imperdiet turpis, quis molestie quam erat vel nisi.

Fotografie

Sed blandit, dolor id aliquam vestibulum, nibh elit imperdiet turpis, quis molestie quam erat vel nisi.

  • Bruiloften
  • Portretten
  • Reisfotografie

Illustratie

Sed blandit, dolor id aliquam vestibulum, nibh elit imperdiet turpis, quis molestie quam erat vel nisi.

  • Save the date
  • Trouwkaarten
  • Geboortekaarten
  • Rouwkaarten
  • In opdracht

About The Inshot

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Nulla fringilla purus at leo dignissim congue. Mauris elementum.

Our Story video

banner image

Our Tweets

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet.

We’re Social